سوبر دي فيدى

العاب
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقه عمل البيكاتا بصوص الشامبنيون

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

عدد الرسائل : 33
تاريخ التسجيل : 18/06/2008

مُساهمةموضوع: طريقه عمل البيكاتا بصوص الشامبنيون   الأربعاء يونيو 25, 2008 1:19 am

المقادير:

شراح لحم بتلو (البقر الصغير)- ملح + فلفل اسود- ملعقتين دقيق - زبده - نص كوب كريمه لباني - صوص الشامبنيون
المكونات صوص الشامبنيون
شامنيون و فطر - زبده - ملح - فلفل - خل - كريمه لبانى دمى جلاسص صلصة



الطريقة:

طريقة عمل صوص الشامبنيون :
يقطع الشامبنيون ويسوى فى الزبده على النار
يضاف الخل ونطفى ومباشرة مع التقليب
يضاف دمى الجلاس ويضبط الطعم بالملح والفلفل
وفى النهايه تضاف الكريمه البانى
الطريقه العمل :
تتبل شراح اللحم بالملح والفلفل الاسود جيدا من الجهتين ثم تشوح في في قليل من الزبده قطعه قطعه من الجهتين حتي يتم تشويح جميع اللحمه
يوضع صوص الشامبنيون على اللحم المحمرويضبط الطعم بالملح والفلفل
وتغرف وتزين بالكريمه البانى
ملحوظه
صوص البيكاتا يجب ان يكون سميكا نوعا ما فاتركي الخليط علي النار حتي تحصلي علي السمك المطلوب
عدد التعليقات ( 0 ) تعليق


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://dvd3arb.yoo7.com
 
طريقه عمل البيكاتا بصوص الشامبنيون
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سوبر دي فيدى :: أقسام حواء المتخصصة :: مطبخ الأسود-
انتقل الى: